Χριστοφίδης:«Αν υπάρχει Ιφιγένεια είναι επειδή το επέλεξε ο ΠτΔ»


Για τις πολιτικές αναταράξεις μετά και το πόρισμα του Συνεργατισμού, τις αποκαλύψεις περί ΜΕΔ από πολιτικά πρόσωπα και την αντίδραση του Προέδρου Αναστασιάδη μίλησε στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Σίγμα το μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης.

«Δεν αποτελεί καμία έκπληξη η αντίδραση του ΠτΔ. Το μέγα οικονομικό έγκλημα του Συνεργατισμού έχει φορτώσει τον Κυπριακό λαό πάρα πολλά δισεκατομμύρια τα οποία θα πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας λόγω πολιτικών αποφάσεων, όπως λέει το πόρισμα, της Κυβέρνησης

Αναστασιάδη και του Υπουργού Οικονομικών. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα της υγείας, να επενδυθούν στην οικονομία για δημιουργία θέσεων εργασίας και να στηριχθούν όλοι όσοι έχουν ανάγκη. Αντ’ αυτού, στη βάση πολιτικών αποφάσεων κάποιοι τάισαν τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο, και την ίδια στιγμή όλα αυτά θα τα πληρώσει ο κυπριακός λαός.

«Αν υπάρχει Ιφιγένεια στη μέση, είναι επειδή το επέλεξε ο ΠτΔ και η Κυβέρνησή του», είπε, σημειώνοντας πως όλοι γνώριζαν, αλλά μας είπαν ψέματα πριν από τις εκλογές.

Μεταξύ άλλων, είπε πως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι στέκεται ασπίδα μπροστά στον Υπουργό του ο Πρόεδρος, αλλά επανέλαβε ότι το ΑΚΕΛ ζητάει τουλάχιστο παραίτηση του κ. Γεωργιάδη.

Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις για τα ΜΕΔ, είπε πως θα πρέπει να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα