Χριστοφίδης: Η Κύπρος έχει εφόδια για να είναι περιφερειακό κέντρο ανάπτυξης

Η Κύπρος έχει όλα τα εφόδια για να καταστεί περιφερειακό κέντρο ανάπτυξης, ευημερίας και συνεργασίας και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, λέει ο υποψήφιος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, σε δήλωση για την μέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Χριστοφίδης αναφέρει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία γιορτάζει σήμερα και παρά την πολυτάραχη ιστορία μας και την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή, η Κυπριακή Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχο κράτος, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσθέτει

ότι έχουμε πολλά να πετύχουμε για την Κύπρο και ότι η πλήρης διασφάλιση του Κράτους Δικαίου και της κοινωνικής ευημερίας, αλλά και η στροφή μας στην αειφόρο οικονομική ανάπτυξη, αποτελούν στόχους τους οποίους είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε.

«Η Κυπριακή Δημοκρατία διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό, τους φυσικούς πόρους και όλες τις δυνατότητες να καταστεί περιφερειακό κέντρο ανάπτυξης, ευημερίας και συνεργασίας, πρωταγωνιστώντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αρκεί να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τα εφόδια του τόπου μας δίκαια, σύγχρονα και αποτελεσματικά», αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστοφίδης, Κύπρος,christofidis, kypros