Χριστόφιας-Βασιλείου: Στις κάλπες με το βλέμμα στο Κυπριακό

Την πυξίδα τους στις εξελίξεις στο Κυπριακό επέλεξαν να στρέψουν οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας και Γιώργος Βασιλείου, λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Την ευχή σύντομα να φτάσουμε σε λύση του Κυπριακού, εξέφρασε ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Έρση, άσκησε το εκλογικό του Δικαίωμα στο Γυμνάσιο Έγκωμης.

"Δεν πρέπει να ξεχνούν οι Κύπριοι ότι απέναντι μας είναι ο Πενταδάκτυλος. Μας ταλανίζει συνεχώς το βάσανο, πότε θα λυτρωθεί",

δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος. Αναφερόμενος στις συζητήσεις Αναστασιάδη - Ακιντζή, οι οποίες -όπως είπε- βασίζονται στις δικές του συγκλίσεις, προειδοποίησε ότι η " τ/κ κοινότητα αφομοιώνεται όσο προχωρά ο καιρός".

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας σκιαγράφισε και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να δώσει την ψήφο του. "Δεν χρειάστηκε να ψαχουλέψω για την ψήφο, η καρδιά μου είναι αριστερά…", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα υπάρξει νέα εκλογική διαδικασία, εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου. Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο Γιώργος Βασιλείου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι "πολύ σύντομα θα εκλέξουμε πρόεδρο της ομόσπονδης Κύπρου" και συμπλήρωσε ότι "σύντομα θα επέλθει λύση στο Κυπριακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα