Χριστόφιας – Μιλτής: Που γέρνει η ζυγαριά της απόφασης;

Στην τελική ευθεία των τελικών γραπτών αγορεύσεων οδηγείται η πολύκροτη υπόθεση της αγωγής του Μιλτιάδη Νεοφύτου κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, με την οποία αξιώνονται εκατομμύρια από τον τέως, τόσο για τις οικοδομικές εργασίες στο Κελλάκι και στην Μακεδονίτισσα όσο και για τα λεφτά που ο ίδιος ο Μιλτιάδης Νεοφύτου έδωσε στην Ομόνοια την εποχή που διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Απριλίου, ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα τεθεί το ζήτημα της επαναφοράς μάρτυρα, κάτι το οποίο ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης του Μιλτιάδη

Νεοφύτου. Το Δικαστήριο θα αποφανθεί σε μια σύντομη διαδικασία κατά πόσο θα γίνει δεκτό το αίτημα ή όχι. Σημειώνεται ότι η πλευρά υπεράσπισης του τέως Προέδρου θα προχωρήσει σε αγόρευση αναφορικά με το γιατί δεν πρέπει να επανεμφανιστεί ο μάρτυρας.

Μετά κι απ αυτή την εξέλιξη, γίνεται αντιληπτό ότι η διαδικασία οδηγείται στις τελικές αγορεύσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά απ αυτό, θα εκδοθεί και η σχετική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα