Χριστοδούλου: "Πήραμε μια δύσκολη νίκη"

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τερματοφύλακα Ρομό, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

«Καταρχήν έγινε το παιχνίδι που σχεδιάσαμε όλη την βδομάδα, ότι η Δόξα θα αμυνόταν πολύ καλά. Μια ομάδα που στις τελευταίες αγωνιστικές έχει αλλάξει πάρα πολύ και νομίζω δίκαια είναι σε ανοδική πορεία. Νομίζω δεν ήμασταν τόσο καλοί στο α’ μέρος αν και ελέγχαμε το παιχνίδι και

κρατούσαμε την μπάλα.
Δυσκολευόμασταν πολύ στην τελική προσπάθεια. Στο β’ μέρος νομίζω πατούσαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Νομίζω πως αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα είναι η ΑΕΛ αλλά στο τέλος θα μπορούσε το παιχνίδι να τελειώσει στην ισοπαλία μετά το χαμένο πέναλτι της Δόξας στα τελευταία λεπτά. Φώναζα και ούρλιαζα να κρατήσουμε την μπάλα. Στο τέλος φανήκαμε και τυχεροί που ο τερματοφύλακας μας πήρε το πέναλτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την φοβερή απόκρουση σε ένα δύσκολο πέναλτι. Πήραμε μια δύσκολη νίκη όμως αυτό που μετρά στην τελική είναι μόνο οι βαθμοί.

Με τη σημερινή της εμφάνιση η Δόξα έδειξε ότι είναι ομάδα α’ κατηγορίας και είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες αγωνιστικές θα πάρει του βαθμούς που θέλει. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη με τον Εθνικό εκτός έδρας στο οποίο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε στα τελευταία λεπτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα