Χριστοδούλου: "Να παραδώσουμε μια ΑΕΛ δυνατή"

Ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης πήρε ο Κώστας Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του. Τα 12 άτομα, τα οποία ήταν και τα μοναδικά που κατέθεσαν υποψηφιότητα καλούνται να οδηγήσουν το Σωματείο ΑΕΛ στην επόμενη ημέρα.

Το νέο συμβούλιο θα απαρτίζεται από τους: Κωστας Χριστοδούλου, Αντώνη Τομάζο, Παύλο Βουρνάρη, Κώστα Κωνσταντίνου, Χριστόδουλο Ιωάννου, Πέτρο Κλεάνθους, Τώνια Α. Γρηγορίου, Γιώργο Σαββίδη,

Νίκο Ιωάννου, Ανδρέα Χριστοφόρου, Δημήτρη Καλλή και Ανδρέα Σκαρπάρης.

Ο νέος πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε χρέος στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας να παραδώσουμε μια ΑΕΛ δυνατή. Οι στόχοι και το πλάνο του νέου ΔΣ της ΑΕΛ θα ανακοινωθούν μετά την πρώτη συνεδρία μάλλον την Τρίτη. Έχουν γίνει εργασίες για το γήπεδο που κανένας δεν γνωρίζει. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και την συνεργασία με τον πρώην Πρόεδρο, Αντρέα Σοφοκλέους».

Προηγουμένως το λόγο πήρε ο τέως πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος τόνισε: «Εδώ και τέσσερα χρόνια που η ομάδα βρίσκεται σ΄ αυτή την κατάσταση, προσπαθώ να έρθουν άτομα κοντά άτομα να βοηθήσουν. Θέλουμε διαρκείας, να νιώσουν οι παίκτες της ψυχή του ΑΕΛίστα. Το φάντασμα του 14 μας κρατά και μας παίρνει. Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να πάει μπροστά».

Στο τέλος ο κ. Σοφοκλέους πήρε ξανά το μικρόφωνο και υπογράμμισε: «Έχουμε χαρτί στα χέρια μας για τη γη που θα χτιστεί το γήπεδο και έχουμε δικαιώματα. Τα τρία σωματεία διαπραγματευόμαστε για να καταφέρουμε να πιάσουμε την διαχείριση του γηπέδου»

Εκτός από τους δυο προέδρους, μίλησε και ο Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος είναι από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου: «Όπως είπε ο Πρόεδρος πρέπει να αφήσουμε τα πάντα, τα λάθη πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά. Όσοι είμαστε κοντά και βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη τότε θα προχωρήσουμε. Έγινα μέλος στα 18. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα για την ΑΕΛ. Ήμουν πρωτεργάτης. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ήταν ο Πρόεδρος, με ενδιέφερε η ΑΕΛ»

Keywords
Τυχαία Θέματα