Χριστοδούλου: « Δεν σηκώνουμε και άλλες απώλειες»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών αν θα κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας.


Αναλυτικά:
« Έχει βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για να έρθει η ήρεμά στην ομάδα. Ήταν κακή εμφάνιση με τον Εθνικό και μας έχει προβληματίσει όλους στην Ομόνοια. Δεν υπάρχουν περιθώρια , πρέπει να συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές μας . Δεν σηκώνουν πλέον οι συνθήκες

και άλλες απώλειες. Αυτό που θέλουμε είναι τα παθήματα των προηγούμενων χρόνων να γίνουν μαθήματα και να μην έχουμε συνέχεια στις αποτυχίες.
Για την αναμέτρηση με την Δόξα:
«Μόνο στα χαρτιά είμαστε φαβορί. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να μπουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν αυτά που ξέρουν στο γήπεδο ώστε να κερδίσουν ξανά, την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Δεν σηκώνουν πλέον δικαιολογίες . Το ρόστερ της Ομόνοιας δεν έχει να ζηλέψει από τα ρόστερ των άλλων ομάδων. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και περιμένουμε από τους παίκτες να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα.
Αν υπάρχει στόχος για πρωταθλητισμό:
Οι στόχοι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Για να μην υπάρχει πίεση, βλέπουμε παιχνίδι, με παιχνίδι, με στόχο τη νίκη και μόνο η νίκη. Από τον Οκτώβριο αναμένεται να είναι πλήρης η ομάδα. Ο Χριστοφή αναμένεται να επιστρέψει αρχές Οκτωβρίου.
Για την εμφάνιση του Γιωργαλλιδη στην Εθνική
Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης είναι στρατιώτης και πάντα δίνει όλες τις δυνάμεις του. Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Οικονομίδης. Γενικά όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχει μέλλον η Εθνική μας»
Αν υπάρχει θέμα τεχνικού διευθυντή:
Προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και για αυτό προχωρήσαμε στην ενίσχυση της ομάδας . Αν θα υπάρξει θέμα τεχνικού διευθυντή, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα