Χριστίνα Χριστόφια:Τζιαι πως εσβήσετε τ’όνομα του τι νομίζετε ότι εκαταφέρετε;

Την έντονη αντίδραση της Χριστίνας Χριστόφια προκάλεσαν οι βανδαλισμοί της πινακίδας της Λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια στο Γέρι στη Λευκωσία.

Σε ανάρτηση αναφέρει: «Τζιαι πως εσβήσετε τ’ όνομα του πάνω στην ταπέλα τι νομίζετε ότι εκαταφέρετε; Ο Χριστόφιας θα κυκλοφορεί στις λεωφόρους της Ιστορίας.

Την ώρα που θα πέφτει το συρματόπλεγμα θα ξέρετε ότι την πρώτη πέτρα για να φύγει η κατοχή την έριξε ο Χριστόφιας, οι συγκλίσεις που τόσο πολεμήσατε.

Την ώρα που θ’ ανοίγουν ομαδικοί τάφοι, με κόκκαλα  Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων, θα θυμόσαστε ότι πέρασε από εδώ ένας Πρόεδρος που

τόλμησε και σας είπε  την αλήθεια.

Την ώρα που θα συζητά και θα ζητά η κοινωνία ΑΤΑ, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, ζωή με αξιοπρέπεια, θα θυμάστε ότι από εδώ πέρασε ο Χριστόφιας που τράβηξε γραμμή αντίστασης για τους εργαζόμενους, για τον απλό άνθρωπο, γι’ αυτούς που είχαν ανάγκη.  

Την ώρα που θα βγει- αν βγει ποτε- φυσικό αέριο εδώ, θα ξέρετε ότι από τότε μέχρι σήμερα άλλο κοίτασμα δεν επιβεβαιώθηκε εκτός από εκείνο που επιβεβαιώθηκε τότε επι Χριστόφια.

Την ώρα που θα σκάσει μπροστά σας το επόμενο σκάνδαλο, η επόμενη Ιστορία διαφθοράς και διαπλοκής θα θυμάστε, θέλετε δεν θέλετε, ότι από εδώ πέρασε ένας Πρόεδρος που έφυγε όπως ήρθε: έντιμος, καθαρός, ακέραιος.

Σπάστε όσες ταμπέλες θέλετε».

Διαβάστε επίσης: Βανδάλισαν την ταμπέλα της Λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια στο Γέρι (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα