Χριστιάνα Αριστοτέλους: Δείτε την με μαγιό [εικόνες]

Στη Λεμεσό πέρασε το Σαββατοκύριακό της η Χριστιάνα Αριστοτέλους με αγαπημένες της φίλες, επιλέγοντας για τη διαμονή της το μπουτίκ ξενοδοχείο Londa.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την εμφάνιση του καλού της φίλου, Κωνσταντίνου Αργυρού στο Breeze Summer, πέρασε το τριήμερο του Κατακλυσμού στη Λεμεσό και το βράδυ της Κυριακής 31 Μαΐου ξεσάλωσε με τις ερωτικές επιτυχίες του νεαρού τραγουδιστή. Η παρέα της γνωστής Κύπριας παρουσιάστριας και μουσικού παραγωγού του Super Fm είχε κάνει κράτηση σ' έναν από τους μπροστινούς καναπέδες στο Breeze Summer και δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά και να χορεύει.

Ο τραγουδιστής με το που ανέβηκε στη σκηνή την χαιρέτησε και καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς της αφιέρωσε ερωτικές επιτυχίες του και εκείνη ανταπέδιδε με χαμόγελο. Αν και οι φήμες παλαιότερα τους ήθελαν ζευγάρι, οι δυο τους δηλώνουν πολύ καλοί φίλοι. Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, με την Κύπρια σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλα και αφού ήπιαν καφέ έκαναν ηλιοθεραπεία. Το περιοδικό "ΟΚ!" απαθανάτισε τη Χριστιάνα λίγο πριν αναχωρήσει από το ξενοδοχείο, για την πρωτεύουσα.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
aristotelous christiana mounara, hot χριστιάνα αριστοτέλους
Τυχαία Θέματα