«Χρειαζόμαστε 250 χιλ. μέχρι τον Μάιο, ξεπληρώνει χρέος 10 εκ. ο Παπασταύρου»

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των τμημάτων του συλλόγου, με το σλόγκαν «Δηλώνω Παρών, Δίνω Πνοή», παραχώρησε η ομόνοια.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη:

Λώρης Κυριάκου:

«Όλοι θυμάστε την περσινή πορεία των τμημάτων μας που κρίθηκαν ως απόλυτα επιτυχημένες. Ίσως η μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία του συλλόγου για τα εν λόγω τμήματα. Οι αθλητές του συλλόγου μας και το κάθε τμήμα ξεχωριστά μας έκαναν περήφανους. Ο σύλλογος χρειάζεται περίπου 250 χιλιάδες μέχρι

τον Μάιο για να μπορέσει να καλύψει τους προϋπολογιμός των τμημάτων, έτσι ώστε να διατηρηθούν. Επικοινωνούμε με τον κόσμο για βοήθεια. Αρχίζει μία οικονομική εκστρατεία με σύνθημα "Δηλώνω Παρών, Δίνω Πνοή"». 

Ο φίλος Σταύρος έκανε μια μεγάλη υπέρβαση. Για να φύγουν οι περσινοί παίκτες έπρεπε να αποζημιωθούν και να φέρει καλούς παίκτες για να στήσει αυτή την ομάδα. Έχει μειωθεί το χρέος κατά ένα εκατομμύριο, όπως ανακοινώσαμε. Συμβάλλει και στο κοινωνικό κομμάτι. Επίσης συμβάλλει και στο Ηλίας Πούλλος για να γίνει ένα προπονητικό κέντρο που να είμαστε περήφανοι. Να μην θεωρεί όμως ο κόσμος πως επειδή λύθηκε το πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό δεν υπάρχει πρόβλημα στο σωματείο. Ο κ. Παπασταύρου έχει αναλάβει να ξεπληρώσει ένα χρέος των 10 εκ. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Έχουμε κάνει ένα πενταετές πλάνο. Έχουμε ένα έλλειμμα 600.000 κάθε χρόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί το σωματείο. Από αυτά, τα μισά τα αναλαμβάνει το Δ.Σ της Ομόνοιας και τα άλλα μισά ο κόσμος της Ομόνοιας. Ο Σταύρος Παπασταύρου θέλει στα γήπεδα να πηγαίνουν οικογένειες. Για αυτό οι ενέργειες που έχει κάνει είναι ώστε να είναι γεμάτα τα γήπεδα και να υπάρχει ασφάλεια».

Δημήτρης Γρηγόρη:

«Πρέπει οι Ομονοιάτες να βοηθήσουν τον κ. Παπασταύρου. Να νιώσει και ο άνθρωπος πως τον βοηθούμε τον ίδιο αλλά και την Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα