Χρ.Χρίστου: Δεν κλίνω ούτε αριστερά αλλά ούτε και δεξιά

"Δεν κλίνω ούτε αριστερά ούτε δεξιά, θεωρώ ότι άμα κάποιος έχει κλίση, πάει λάθος", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Σε δηλώσεις του στο Μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα, επεσήμανε ότι ο ίδιος προτιμά να κρατά τα άκρα συνήθως και να πηγαίνει ευθεία.

Επεσήμανε ότι μέσω της υποψηφιότητάς του στόχος είναι να πει αλήθειες και να εστιάσει σε πραγματικά προβλήματα που αφορούν τον κόσμο της Κύπρου.

Ξεκαθάρισε

ότι η δική του υποψηφιότητα διαφέρει, καθώς στήριξη στο ΕΛΑΜ, όπως είπε, δίνει γροθιά στο κατεστημένο. "Η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ θα μπορούσε να είναι υποψηφιότητα του καθενός, του κάθε πολίτη", τόνισε με νόημα.

"Δεν είμαι ούτε παντογνώστης ούτε γνωρίζω το καθετί, θα πω τη δική μου αλήθεια και όσοι συμφωνούν, να μας στηρίξουν", είπε χαρακτηριστικά.

Στο Κυπριακό, η θέση είναι ξεκάθαρη, επεσήμανε, καθώς το ενιαίο κράτος, είναι η μόνη επιλογή για το ΕΛΑΜ.

Συμπλήρωσε ότι το ΕΛΑΜ, αλλά και ο ίδιος, δεν έχει καμιά σχέση με το κεφάλαιο και το κατεστημένο.

Απέφυγε να μιλήσει για ποσοστά, καθώς, όπως είπε, στόχος είναι η στήριξη του κόσμου στις θέσεις που θα προβάλει τόσο ο ίδιος όσο και το ΕΛΑΜ.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, επεσήμανε ότι μετά την πρώτη Κυριακή θα αποστείλουν τις θέσεις τους σε όποιους περάσουν, αλλά δεν θα μπουν σε διαδικασία ανταλλαγής. Χαρακτηριστική η αναφορά του στο ότι "μας ενδιαφέρει η τρίτη και η τέταρτη Κυριακή, δηλαδή η επόμενη μέρα, θέλουμε να ακουστεί η φωνή του κόσμου, θέλουμε να στηρίξουμε τον απλό πολίτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα