Χώρισε και η Lady Gaga;

Οι φήμες από χθες οργίαζαν πως το διάσημο ζευγάρι διέλυσε τον αρραβώνα του και τελικά υπάρχουν όντως σύννεφα στη σχέση τους.

Και μπορεί τους προηγούμενους μήνες διάσημοι σχεδιαστές να είχαν σπεύσει να σχεδιάσουν το νυφικό της Lady Gaga, αλλά φαίνεται πως η 30χρονη σταρ μάλλον δεν θα ντυθεί νυφούλα. Τουλάχιστον όχι στο πλευρό του Taylor Kinney και όχι στο άμεσο μέλλον.

Το

ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως έκαναν ένα "διάλειμμα" στη σχέση τους, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Gaga πήγε μόνη της (χωρίς τον Taylor) διακοπές στο Μεξικό και επέλεξε ως μοναδική της συντροφιά την μανούλα της και κάποιοι πρόσεξαν πως δεν φορούσε πια το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Τελικά η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσω instagram να μας πει πως είναι όντως σε διάσταση, πως έχουν και οι δυο τους πολλές φιλοδοξίες ως καλλιτέχνες και πολύ απαιτητικά προγράμματα, αλλά πως αγαπιούνται πολύ συνεχίζουν να νιώθουν πως είναι "αδελφές ψυχές" και πως έχουν τα πάνω και τα κάτω τους όπως όλα τα ζευγάρια. Πάντως αυτά τα "διαλείμματα" στις σχέσεις συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα