Χωρίς υποτίμηση, να φεύγει το πρώτο από τα... τρία

Η σημερινή έξοδος της Ανόρθωσης στο Τσίρειο στάδιο κρύβει παγίδες. Στις 19:00 ο Άρης φιλοξενεί την ομάδα της Αμμοχώστου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την "Κυρία" που θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, κάνοντας την πρώτη της κολλητή νίκη μέσα στη σεζόν. Μοναδικός στόχος η κατάκτηση της νίκης, απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από τη Β' κατηγορία, έχει όμως παίκτες ικανότατους για να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του Κετσπάγια.

Από σήμερα η Ανόρθωση μπήκε σε μία σειρά δύσκολων

αγώνων και προγράμματος, αφού μέσα σε διάστημα 9 ημερών έχει να δώσει τρία παιχνίδια: Με Άρη το σημερινό, με Γάνδη στο Βέλγιο όπου θα προηγηθεί και ταξίδι και ερχόμενη πίσω έχει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική. Ίσως υπάρξουν αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, το πρόγραμμα για την Ανόρθωση είναι βαρυφορτομένο, όμως το θετικό είναι ότι θ' ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής. 

Ο Γεωργιανός τεχνικός μετράει μία επιστροφή αυτήν του του Μίλος Ντέλετιτς στην αγωνιστική δράση. Ο Σέρβος εξέτισε την ποινή του και θα είναι ξανά διαθέσιμος, ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Σπύρος Ρισβάνης καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση δεν ήταν ανησυχητικές.

Δεν πρέπει να υπάρξει υποτίμηση από πλευράς Ανόρθωσης για την σημερινή αναμέτρηση, αφού ο Άρης έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό οργανωμένο σύνολο, μ' έναν προπονητή που βρίσκεται μήνες στον πάγκο του και μπορεί να δυσκολέψει ανα πάσα στιγμή όλες τις ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα