Χωρίς τρεις κόντρα στον Απόλλωνα, τουλάχιστον μια αλλαγή στην ενδεκάδα

Με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που άντλησε από το νικηφόρο πέρασμα από την Πάφο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε (18:00) τον Απόλλωνα, στο τελευταίο παιχνίδι για τη β' φάση του κυπέλλου Coca Cola.

Η δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση αποτελεί για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη την πιο ρεαλιστική πιθανότητα τόσο για την κατάκτηση ενός τίτλου στην τρέχουσα σεζόν όσο και για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2021/22.

Ο

Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει στους αποκτηθέντες στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου Τζακ Μπερν και Τζο Γκάρνερ, καθώς αμφότεροι δεν είχαν δικαιώμα συμμετοχής στην ημερομηνία που ήταν αρχικά ορισμένο το παιχνίδι (16 Δεκεμβρίου).

Εκτός πλάνων έχει τεθεί λόγω τραυματισμού ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, συνεπώς ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τουλάχιστον μία αλλαγή στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με τον αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει ο Εντονγκαλά τη θέση του Κλωναρίδη στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ουζόχο, Σίλβα, Αποστολάκης, Σάντος, Ντιας, Ζόρζε, Εφραίμ, Λουντέμο, Νούχιου, Ντε Βινσέντι, Ανουάρ, Μπεν Σαχάρ, Ζαχίντ, Σατσιάς, Ενσούε, Γαβριήλ, Μερκής, Γουίλερ, Σιέλης και Εντονγκαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλωνα,apollona