Χωρίς νερό περιοχές στη Λευκωσία - Ζημιά σε κεντρικό αγωγό

Χωρίς νερό έμειναν αρκετές περιοχές της Λευκωσίας μετά από ζημιά που προκλήθηκε σε κεντρικό παροχετευτικό αγωγό μεγάλης διαμέτρου που υδροδοτεί την πρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Παρμακλής, σήμερα το πρωί προκλήθηκε ζημιά στον αγωγό από ιδιώτη εργολάβο άλλης υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή νερού σε Στρόβολο, Αγλαντζιά και Λατσιά. 

Λόγω των εκτεταμένων εργασιών που χρειάζεται να γίνουν, ο κ. Παρμακλής παρακαλεί τους επηρεαζόμενους

να μειώσουν στο ελάχιστο την κατανάλωση καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να διακοπεί η παροχή νερού και σε άλλες περιοχές της Λευκωσίας. 

Σημείωσε πως καταβάλλονται προσπάθειες για γρήγορη επιδιόρθωση της ζημιάς. 

H ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, πληροφορεί τους καταναλωτές του, ότι λόγω ζημιάς, η οποία προκλήθηκε σε κεντρικό παροχετευτικό αγωγό μεγάλης διαμέτρου, από ιδιώτη εργολάβο άλλης υπηρεσίας κοινής ωφελείας, στην οδό Αισώπου στον Στρόβολο, έχει διακοπεί η παροχή νερου σε περιοχές των Δήμων Στροβόλου, Αγλαντζιάς και Λατσιών. 

Λόγω των εκτεταμένων εργασιών που χρειάζονται για αποκατάσταση της ζημιάς, καλούνται οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές όπως μειώσουν την κατανάλωση νερού στο ελάχιστο δυνατό γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να διακοπεί και η παροχή νερού σε περιοχές του Δήμου Λευκωσίας. 

Καταβάλλονται οι προσπάθειες για την όσο το δυνατό γρηγορότερη επιδιόρθωση της ζημιάς και την αποκατάσταση της παροχής νερού σε όλους τους καταναλωτές. 

Keywords
Τυχαία Θέματα