Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές στην Λεμεσό – Επί ποδός η ΑΗΚ

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται διάφορες περιοχές στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση παρατηρείται από τις 15:45 περίπου στις περιοχές: Μονή, Φασούλα, Πύργος,  Μοναγρούλ και Ασγάτα.

Σε επικοινωνία μας με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδόπουλου, μας ανέφερε ότι τα συνεργεία της Αρχής βρίσκονται επί ποδός προς αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την κυρία Παπαδοπούλου, οι περιοχές

αυτές, στην ορεινή Λεμεσού, παρουσιάζουν πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες ένεκα της κακοκαιρίας. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε ότι κεραυνοί των προηγούμενων ημερών απέκοψαν γραμμές και επηρέασαν τον μετασχηματιστή παρά την ύπαρξη αλεξικέραυνου.

Οι λειτουργοί της ΑΗΚ, πρόσθεσε, προβαίνουν σε επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο, η ζημιά παραμένει και παρουσιάζεται ξανά σε κατοπινό στάδιο.

Συνεπώς, τόνισε, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τους τεχνικούς να επιδιορθωθεί ριζικά το πρόβλημα και να μην παρουσιαστεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι κάτοικοι των επηρεαζόμενων περιοχών επικοινώνησαν με το Sigmalive εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τις συχνές βλάβες που παρατηρούνται το τελευταίο δεκαήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα