Χωρίς φρένα ο Ρούμπλεφ, έξω ο Μπερετίνι!

Σε ρυθμούς... Αμβούργου συνεχίζει στο Παρίσι ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που πέρασε στη φάση των «16» του Roland Garros πετυχαίνοντας επιβλητική νίκη.

Ο 22χρονος Ρώσος (Νο.12) υπέταξε με 6-3, 6-2, 6-3 τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον και τώρα θα περιμένει Μοντέιρο ή Φούτσοβιτς στον τέταρτο γύρο, όπου θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Είναι ακόμα νωρίς να το συζητάμε, αλλά ο Ρούμπλεφ ενδέχεται να βρει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο

λύγισε στον τελικό του Αμβούργου.

Εκτός τουρνουά, από την άλλη, έμεινε ο Ματέο Μπερετίνι, που γνώρισε ήττα έκπληξη από έναν «πρωτάρη»! Ο Ιταλός, Νο.7 του ταμπλό, έχασε με 6-2, 7-6(5), 6-4 από τον Γερμανό qualifier Ντάνιελ Αλμάιερ, Νο.186 στον κόσμο, που κάνει το ντεμπούτο του στο Παρίσι.

Oι νέοι είναι ωραίοι στο φετινό Roland Garros, αφού και οι Σεμπάστιαν Κόρντα, Γιάνικ Σίνερ κατάφεραν να περάσουν στον τέταρτο γύρο στην πρώτη τους συμμετοχή στο τουρνουά!

Ο 22χρονος Αλτμάιερ θα συναντήσει στους «16» τον νικητή του ισπανικού «εμφυλίου ανάμεσα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα