Χιόνι και σήμερα στα ορεινά της Κύπρου

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να χιονίσει.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και προς το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα