Χ.Γεωργιάδης: Ο Αβέρωφ είναι πολιτικός όχι celebrity, δεν επενδύει στην εικόνα

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το ψεσινό debate μεταξύ των τριών υποψηφίων.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει πολιτικό στίγμα, έχει στέρεα πολιτικά θεμέλια για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, του κινδύνους, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε με πολιτικές θέσεις και αποφάσεις είναι που θα τις αξιοποιήσουμε.

«Είναι η πρόταση, το σχέδιο, η συνέχει που θα προσδώσει στην προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια και τοπ πλάνο για να πραγματοποιήσουμε τα επόμενα βήματα. Ξέρω ότι οι πολιτικοί δεν είμαστε τις μόδας, όμως τελικά τις λύσεις στα προβλήματα τις δίνουμε εμείς».

Σημείωσε επίσης ότι ο Αβέρωφ έχει την πρόταση του, είναι πολιτικός, δεν είναι celebrity, δεν επενδύει στην εικόνα και έχει ουσιαστικές θέσεις. Η υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ξεκάθαρη, είναι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ, είμαστε το Κυβερνών κόμμα του Νίκου Αναστασιάδη.

«Το παράδοξο με την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι πως από την μία υποστηρίζεται από κόμματα της αντιπολίτευσης που άσκησαν έντονη κριτική προς τη Κυβέρνηση στέκονται απέναντι όπως λένε στην παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού, από την άλλη όταν δοθεί η ευκαιρία ο κ. Χριστοδουλίδης παρουσιάζεται περήφανος για το έργο της Κυβέρνησης ου ΔΗΣΥ. Αυτό νομίζω δημιουργεί ένα ζήτημα. Αυτός δεν λέει πως η Κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη αλλά αυτοί που τον υποστηρίζουν ναι».

Αναρωτήθηκε επίσης πως θα πορευθεί ο κ. Χριστοδουλίδης από την στιγμή που προσπαθεί να «αλιεύσει»  και από αυτούς που κατηγορούν την Κυβέρνηση και ταυτόχρονα να λέει ότι είναι περήφανος για την Κυβέρνηση είναι ένα ζήτημα που δείχνει την αδυναμία κατάθεσης ξεκάθαρης και αξιόπιστης πρότασης για το πώς θα πορευθεί.

«Θα είναι αυτή η πρόταση που στηρίζεται από το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και τους άλλους η συνέχει της διακυβέρνησης Αναστασιάδη ή όχι. Αυτή την απάντηση δεν την έχω εισπράξει με καθαρότητα ούτε από τον υποψήφιο ούτε από τα κόμματα. Είναι διαφορετικό να λες ότι έχω αυτή την πρόταση και θέλω συνεργασία και διαφορετικό να λες ότι εκφράζει αυτή την πολιτική πρόταση της Κυβέρνησης αλλά συνεργάζεσαι με κόμματα που λένε ακριβώς το αντίθετο».

Διαβάστε επίσης: Ένταση μεταξύ Αβέρωφ- Χριστοδουλίδη για το «ψέμα» και τη στήριξη Αναστασιάδη

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα