Χέιτλι: "Χαρούμενος, αλλά πρέπει να συνηθίσω και τον καιρό"

Ο άσος της ΑΕΚ και ένα εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων, Τομ Χέιτλι, μίλησε στο AEK LARNACA TV. 

Οι τοποθετήσεις του:

''Έχει φιλοδοξίες η ομάδα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Πίστεψα πως βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Τα τελευταία δύο χρόνια με την ομάδα μου στην Πολωνία βρισκόμασταν στην κορυφή και όταν μίλησα εδώ με τους παράγοντες κατάλαβα τις φιλοδοξίες τους και ήθελα να συμμετέχω. Δεν ήθελα να

πάω κάπου που θα είναι στάσιμα και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θέλω περισσότερες επιτυχίες. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε τοπ επίπεδο. Θέλεις η ομάδα σου να έχει πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια ομάδα με φιλοδοξίες.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, πρέπει όμως να συνηθίσω και τον καιρό που έχετε εδώ. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, το κλίμα είναι άριστο. Όλοι είναι φιλικοί και με έκαναν να νιώθω άνετα. Η οικογένεια μου ήρθε εδώ, η κόρη μου πάει στο σχολείο και περνάμε όμορφα. Πρώτα θα είμαι ευχαριστημένος με την Ευρώπη, Είναι ο ξεκάθαρος μας στόχος, θα συμφωνήσουμε όλοι με αυτό. Βλέπω βήμα με βήμα και θέλω να τα πάμε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα και να συνεχίσουμε από εκεί. Οι φιλάθλοι σπρώχνουν την ομάδα μπροστά. Όλα είναι απαραίτητα σε μια ομάδα, κόσμος-διοίκηση-οπαδοί. Θέλουμε να φέρνουμε αποτελέσματα για να έρχεται ο κόσμος και να ευχαριστιέται τα ματς. Μου αρέσει που γνωρίζω και τον κόσμο έξω από το γήπεδο. Θα τα πούμε στα παιχνίδια''.

Keywords
Τυχαία Θέματα