Χειρουργείται στο γόνατο ο Ντελ Πότρο

Ο Αργεντινός Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, ελπίζοντας ν΄ αποθεραπευθεί έγκαιρα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος την Δευτέρα (22/03).

Ο πρώην κάτοχος του US Open και άλλοτε νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη 100% μία σειρά τραυματισμών που τον έχουν «χτυπήσει» στα γόνατα, έγραψε στη σελίδα του στο

Instagram ότι βρίσκεται στο Σικάγο και την Τρίτη (23/03) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Δοκιμάσαμε εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας, αλλά ο πόνος παραμένει» είπε ο Ντελ Πότρο. «Ο γιατρός γνωρίζει ότι θέλω να παίξω ξανά τένις και να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε συμφωνήσαμε ότι η εγχείρηση πρέπει να γίνει το συντομότερο» πρόσθεσε ο Αργεντινός.

Ο 32χρονος Ντελ Πότρο, ο οποίος νωρίτερα παραδέχθηκε πως επιθυμεί να κλείσει την κσριέρα του με τους δικούς του όρους, όχι εξαιτίας της υγείας του, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Tour στα μέσα του 2019.

Επίσης ανέφερε ότι τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά τον θάνατο του πατέρα του τον περασμένο Ιανουάριο κι επίσης ότι ένιωσε μία πίεση για να επιστρέψει ξανά στο κορτ. «Νιώθω τη δύναμη που μου στέλνει από επάνω. Ήξερα ότι έπρεπε να προσπαθήσω ξανά», τόνισε ο έμπειρος τενίστας και κατέληξε: «Ελπίζω να μπορέσω να επανέλθω από αυτή την επώδυνη κατάσταση. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χειρουργείται, Ντελ Πότρο,cheirourgeitai, ntel potro