Χειρουργείο στο χέρι έκανε ο Τζακ Μίλερ

Ο αναβάτης της Ducati στο MotoGP θέλησε να κάνει μια επέμβαση προκειμένου να βελτιώσει ένα πρόβλημα που είχε στο δεξί του χέρι και τον ταλαιπωρούσε στον αγώνα. 

Στο Κατάρ ο Τζακ Μίλερ παραπονέθηκε ότι είχε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι. Το «πρόβλημα» ονομάζεται arm pump και με πιο απλά λόγια ο Μίλερ είπε ότι δεν μπορούσε να κλείσει σωστά το χέρι του για να πιέσει τη μανέτα του φρένου. Ο αναβάτης της Ducati

τόνισε ότι το ίδιο πρόβλημα το είχε και στο πρώτο τριήμερο του Κατάρ, όχι μόνο στο δεύτερο, όμως την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ πιο έντονο. 

«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω τέτοιο αγώνα» 

«Είχα πρόβλημα με το χέρι μου, το λεγόμενο arm pump, από τον πρώτο αγώνα αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Στο δεύτερο αγώνα και ειδικά στους τέσσερις τελευταίους γύρους, δεν ένιωθα τα φρένα και δεν ήμουν ομαλός με το γκάζι. Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά έναν τέτοιο αγώνα. Η επέμβαση ήταν σύντομη και όλα πήγαν καλά.

Δεν βλέπω την ώρα να αναρρώσω και να επιστρέψω. Ακόμη έχουμε καιρό μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Πορτιμάο. Αν όλα πάνε καλά θα βρίσκομαι στην Πορτογαλία, έστω και αν δεν έχω επιστρέψει ακόμη στο 100% μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και την ομάδα του για τη δουλειά τους» ήταν τα λόγια του Τζακ Μίλερ μετά την επέμβαση στο χέρι. Αντίστοιχη επέμβαση στο ίδιο ακριβώς σημείο έκανε και ο Ίκερ Λεκουόνα. 

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα