Χειρουργείο ο Εμπίντ

Οι Σίξερς ανακοίνωσαν ότι ο Τζοέλ Εμπίντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δάκτυλο του αριστερού χεριού που υπέστη εξάρθρωση πριν μερικές ημέρες και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε 2 εβδομάδες.

Ένα γνώριμο σκηνικό θα βιώσουν οι Σίξερς, αφού για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια θα χρειαστεί για ένα διάστημα χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ. Όπως έγινε γνωστό, ο θηριώδης σέντερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δάκτυλο του αριστερού του χεριού (τον παράμεσο) και θα μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του.

Ο Εμπίντ

τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Θάντερ (νίκη των Σίξερς με 120-113), όταν το χέρι του μπλέχτηκε με αυτό του Μπάζλεϊ, με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση στο δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο Καμερουνέζος σέντερ αποχώρησε άμεσα από το παρκέ, αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Μετά τον αγώνα ωστόσο δήλωσε πως αισθανόταν πόνο και θα χρειαζόταν να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, οι οποίες και έδειξαν ότι έχει πειραχτεί ένας σύνδεσμος.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 23.4 πόντους, 12.3 πόντους, 3.3 ασίστ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

πηγή:sport24.gr  

Keywords
Τυχαία Θέματα