Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα στην Αμμ/στο –Στην κατοχή τους κλοπιμαία

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν την Δευτέρα 25 Απριλίου, σε έρευνα στην κατοικία 29χρονου, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, βάσει γραπτής συγκατάθεσης του ιδίου».

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα όπως γεωργικά μηχανήματα,

μπαταρίες αυτοκινήτων και άλλα εξαρτήματα, για τα οποία ο 29χρονος ανακρινόμενος φέρεται  να ομολόγησε ότι πρόκειται για κλοπιμαία αντικείμενα», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι στο πλαίσιο των εξετάσεων που ακολούθησαν σε σχέση με την ευρεθείσα περιουσία, έγιναν έρευνες σε άλλες δύο κατοικίες και συγκεκριμένα στις κατοικίες δεύτερου 29χρονου, 20χρονης και 48χρονου. Στις δύο κατοικίες ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, για την κατοχή των οποίων τα δύο άτομα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα