Χειροπέδες σε 4 για τοκογλυφία –αστυνομικός σε διαθεσιμότητα

Χειροπέδες σε 4 προσωπα πέρασε η αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας. Ανάμεσα στους ύποπτους και αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας.

Η καταγγελία έγινε από 49χρονο επιχειρηματία ο οποίος σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, δανείστηκε χρήματα από τοκογλύφους σε Λευκωσία και Λεμεσό. Πρίν από λίγο μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη

ενός αστυνομικού, ενός 68χρονου καθώς και δυο προσώπων από τη Λεμεσό ηλικίας 33 και 34 ετών. Αναζητούνται για την ίδια υπόθεση άλλα 2 πρόσωπα ηλικίας 26 και 36 ετών.

Ο 49χρονος παραπονούμενος κατήγγειλε ότι δανείστηκε από τον αστυνομικό το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ και στη συνέχεια του επέστρεψε 3 χιλιάδες, ωστόσο ο αστυνομικός φέρεται να του ζητούσε συνολικά το ποσό των 84 χιλιάδων ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση ο 49χρονος κατήγγειλε ότι δανείστηκε από 68χρονο επιχειρηματία το πόσο των 12 χιλιάδων ευρώ και τους επέστρεψε το ποσό των 2,400 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο ο 68χρονος φέρεται να του ζήτησε άλλες 67 χιλιάδες χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι δανείστηκε άλλες 23 χιλιάδες ευρώ από τον 26χρονο και 36χρονο στη Λεμεσό οι οποίοι του ζητούσαν να τους επιστρέψει το ποσό των 65 χιλιάδων ευρώ με τον τόκο.

Από τους δυο συλληφθέντες 33 και 34 ετών ο παραπονούμενος είχε δανειστεί το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ και με απειλές σύμφωνα με τον παραπονούμενο οι δυο, του ζήτησαν το ποσό των 155 χιλιάδων ευρώ. To μέλος της δύναμης τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα με οδηγίες του αρχηγού αστυνομίας.

Για του υπόλοιπους υπόπτους διερευνάτε και το αδίκημα των απειλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα