Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο

Δεύτερο πρόσωπο, ένας άνδρας, φέρεται να εμπλέκεται ως συνεργάτης στην υπόθεση της 31χρονης Ουκρανής, ως ο παραλήπτης των χρημάτων που αυτή έφερνε στην Κύπρο, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, λέγοντας ότι εναντίον του εξασφαλίστηκε χθες μαρτυρία.

Το δεύτερο πρόσωπο συνελήφθη και σήμερα προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ώστε να γίνει η παραπομπή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου

Λάρνακας.

Η υπόθεση της Ουκρανής, διευκρίνισε, έχει οριστεί για τις 16 Απριλίου ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Απαντώντας δε σε ερώτηση είπε ότι η Αστυνομία επικοινώνησε με το Τμήμα Τελωνείων και ζήτησε στοιχεία για την υπόθεση.

Ερωτηθείς εάν ο άνδρας είναι συνεργάτης της ή ο εντολέας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι αυτό διερευνάται, λέγοντας πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Αστυνομίας ο άνδρας ήταν το πρόσωπο που παραλάμβανε τα χρήματα. Πρόσθεσέ δε ότι δεν γνωρίζουν εάν τα χρήματα ήρθαν όλα με παράνομο ή νόμιμο τρόπο, ενώ γίνονται οι σχετικές εξετάσεις.

Συνολικά η Ουκρανή φέρεται να έφερε στην Κύπρο παράνομα 8 εκατομμύρια ευρώ και η υπόθεση φέρεται να αφορά ξέπλυμα χρήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα