Χάσι: "Σε ανοδική πορεία η Ριέκα"

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε για την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ριέκα και εξήγησε γιατί οι Κροάτες είναι επικίνδυνος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας στις 16/8 την Ριέρα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κροατία για τον επαναληπτικό (22/8).

Μιλώντας για την κλήρωση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, τόνισε:

"Είναι ένας

δύσκολος αντίπαλος, όπως ήταν και και όλοι οι πιθανοί αντίπαλοί μας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ και όλοι θα ήταν δύσκολοι. Η Ριέκα είναι μία ομάδα που μετά από πολλά χρόνια κυριαρχίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, πήρε το πρωτάθλημα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτό σημαίνει ότι είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι. Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που έχασε μόνο έναν παίκτη σε σχέση με πέρσι, τον Αντριάσεβιτς, που ήταν σημαντικός παίκτης για εκείνους.

Αυτή τη στιγμή τα πηγαίνει πολύ καλά. Απέκλεισε τη Ζάλτσμπουργκ και αυτό λέει πολλά. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες της, γιατί παρακολουθούσα αρκετά το κροατικό πρωτάθλημα πέρσι. Θα είναι ένας δύσκολος προκριματικός"

Keywords
Τυχαία Θέματα