Χαρτσιώτης: Ενθουσιασμένος από το Σπίτι του Παιδιού Hope For Children

Ενθουσιασμένος από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σπιτιού του Παιδιού Hope For Children, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριος Χαρτσιώτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, ο Υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το Σπίτι του Παιδιού Hope for Children στην παρουσία της πρώην προέδρου του συμβουλίου «ΦΩΝΗ» Αναστασίας Παπαδοπούλου και ομάδας μαθητών του Λυκείου Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου, συνοδευόμενων από την καθηγήτρια-εικαστικό Πόπη Νικολάου.

Ο κ. Χαρτσιώτης ξεναγήθηκε

στον χώρο, όπου έτυχε ενημέρωσης από τους Λειτουργούς για τον τρόπο λειτουργίας, τις θεματικές και τις περιπτώσεις ανηλίκων με τις οποίες ασχολείται. Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές για θέματα κακοποίησης ανηλίκων και τους παρότρυνε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτοι εσείς να σπάσετε τη σιωπή σας».

Ο Υπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που σκοπό έχουν να δημιουργούν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για τους ανήλικους, αλλά και υποστηρικτικό προς την οικογένεια.

Επισημαίνεται, τέλος στην ανακοίνωση, ότι το Σπίτι του Παιδιού Hope for Children διαχειρίζεται περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε ένα περιβάλλον φιλικό για το παιδί, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, προστασία και ευημερία του μέσω μιας πολυθεματικής προσέγγισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαρτσιώτης, Ενθουσιασμένος, Σπίτι, Παιδιού Hope For Children,chartsiotis, enthousiasmenos, spiti, paidiou Hope For Children