Χαροκαμένη μάνα ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο του γιου της στα κατεχόμενα

Μια χαροκαμένη μάνα από τη Βρετανία ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο του 23χρονου γιου της, ο οποίος έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή του στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στα κατεχόμενα.

Ο 23χρονος Jordan Cook πέθανε τον Μάιο και ο θάνατός του αποδόθηκε από τις κατοχικές αρχές σε αυτοκτονία.

Εντούτοις, η μητέρα του 23χρονου, Charlene Dobson-Smith, θεωρεί ότι η ψευδοαστυνομία

δεν έκανε ενδελεχή έρευνα και άρχισε μια διαδικτυακή καμπάνια για να μαζέψει χρήματα, ώστε να ταξιδέψει στην Κύπρο.

Ο άτυχος νέος είχε μετακομίσει στα κατεχόμενα 18 μήνες πριν βρεθεί νεκρός. Η μητέρα του τον περιγράφει ως «φιλόδοξο, φιλικό και χαρούμενο», ενώ πιστεύει ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό του.

Μιλώντας σε βρετανικό ΜΜΕ, ανέφερε: «Συνέβη στις 21 Μαΐου αυτού του χρόνου. Δεν ήμουν σε θέση να πάω (στην Κύπρο) τότε. Τώρα όμως είμαι στο στάδιο των απαντήσεων. Θέλω απαντήσεις και αναλογιζόμενη πώς μου συμπεριφέρθηκε η Ύπατη Αρμοστεία και η (λεγόμενη) "αστυνομία", νιώθω αηδία».

Συνέχισε αναφέροντας: «πρέπει να πάρω έναν δικηγόρο για να με βοηθήσει να μιλήσω στη (λεγόμενη) "αστυνομία" εκεί, δεν μου επιτρέπεται να το κάνω μόνη μου. Μου είπαν αν εμφανιστώ θα με απελάσουν επειδή δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν ερωτήσεις ή ασκούν κριτική».

Εξήγησε ότι ο γιος της βρισκόταν στο μπαλκόνι με άλλο ένα πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ως από ποιον όροφο έπεσε ο 23χρονος.

Καταλήγει τονίζοντας ότι: «Ποτέ δεν θα τον δω να παντρεύεται, να έχω εγγόνια. Θα ήταν φανταστικός μπαμπάς και σύζυγος. Επένδυσα στο μέλλον του. Ήταν ο κόσμος μου. Δεν υπάρχει κλείσιμο, δεν μπορώ να θρηνήσω σωστά. Χρειάζομαι δικαιοσύνη γι 'αυτόν. Δεν μπορώ να προχωρήσω μέχρι να λάβω αυτές τις απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία «φωτιά» για το έγκλημα-Ποιος βοήθησε τον συζυγοκτόνο;

Keywords
Τυχαία Θέματα