«Χάνονται βαθμοί και αυτό θα συνεχιστεί, δύσκολο το πρωάθλημα...»

Η πιο πρόσφατη νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας χρονολογείται από το 2001 και σκόρερ του νικητήριου τέρματος ήταν ο Άκης Ιωακείμ. Με αφορμή το σημερινό φιλικό των δύο χωρών ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για...

...εκείνο το ματς με την Ελλάδα στην Καισαριανή: «Ήταν ένα παιγνίδι

ισορροπημένο είχαμε και εμείς μια καλή ομάδα τότε, από ότι θυμάμαι είχε κάνει κόρνερ ο Χρύσης και έκανα εγώ το κεφάλι και πήραμε τη νίκη. Ήταν το πρώτο παιγνίδι του Ρεχάγκελ, αυτό το φιλικό»

...το αν όντως έχει διδαχθεί η Εθνική από το παρελθόν: «Θυμάμαι ότι με όποιες ομάδες παίζαμε ειδικά στην Κύπρο, πάντα βάζαμε δύσκολα, ακόμη και με την Γαλλία τότε του Ζιντάν, μας κέρδισαν πολύ δύσκολα, είχε βάλει ένα καταπληκτικό γκολ ο Οκκάς. Είναι καλό να κάνεις ανανέωση, αλλά αυτό να γίνεται σταδιακά»

...τη σύγκριση των δύο φουρνιών: «Η φουρνιά η δική μας ήταν πολύ καλή, ήμασταν και όλοι βασικοί. Βλέπουμε παιδιά που παίζουν στις ομάδες τους και είναι βασικοί στην Εθνική κι αυτό είναι πρόβλημα. Τους νεαρούς της Ομόνοιας τους ξέρω και έχουν πολλά να δώσουν, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά»

...τα δυο ματς στο Nations League: «Με το Λουξεμβούργο πρέπει οπωσδήποτε να κτυπήσουμε το παιγνίδι, με το Μαυροβούνιο θα είναι πιο δύσκολος ο αγώνας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ΚΟΠ για την Εθνική. Αν έρθουν καλά αποτελέσματα, θα αλλάξει και το κλίμα»

...την Α’ κατηγορία: «Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά γενικά σε όλο τον κόσμο. Ναι, χάνονται βαθμοί κι αυτό θα συνεχιστεί, είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, υπάρχει δρόμος ακόμη…»

...την πρόσληψη του στο ΘΟΙ: «Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία, ήξερα που πήγαινα, το είδα σαν πρόκληση, κάθε παιγνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, υπάρχει υλικό, οι πλείστοι είναι νεαροί, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα