Χάμιλτον: "Θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα και στη Τζέντα"

Προβλήματα με το porpoising (αναπηδήσεις) συνεχίζει να έχει η Mercedes, με τον Λιούις Χάμιλτον να αναφέρει πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο επόμενο Grand Prix που γίνεται στη Τζέντα.

Να επιλύσει το πρόβλημα του porpoising (αναπηδήσεις του μονοθέσιου σε μεγάλες ταχύτητες) προσπαθεί η Mercedes στην νέα W13, αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Μάλιστα, όπως τόνισε σε δηλώσεις

του ο Λιούις Χάμιλτον, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε στο επόμενο Grand Prix στη Τζέντα και θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. 

«Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την πίστα, διότι είχαμε το πρόβλημα και στην Βαρκελώνη. Η άσφαλτος δεν έχει τόσες αναπηδήσεις εκεί όσο στο Μπαχρέιν, που έχει μεγαλύτερες ευθείες, αλλά και πάλι είχαμε το πρόβλημα.

Περιμένουμε ότι στον επόμενο αγώνα, που η πίστα έχει ακόμα μεγαλύτερες ευθείες, θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Εκτός αν η ομάδα το φτιάξει. Είναι τεράστιος ο αριθμός των ανθρώπων που δουλεύουν στο παρασκήνιο, με εκπληκτική ευφυΐα, 24 ώρες, προσπαθώντας να βρουν τις σωστές λύσεις. Συνήθως δεν παίρνουμε σπασμωδικές αποφάσεις, σκεφτόμαστε καλά τα πάντα πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. 

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάμιλτον, Τζένταampquot,chamilton, tzentaampquot