Χαιρετίζει τη στήριξη από Αλληλεγγύη ο Νίκος Νικολαΐδης

Τη δυναμική της αλλαγής θεωρεί πως ενισχύει η απόφαση του Κινήματος Αλληλεγγύη, να στηρίξει την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λεμεσού, ο υποψήφιος Νίκος Νικολαΐδης.

Θεωρώ, λέει σε ανακοίνωση του ο κ.Νικολαΐδης, ιδιαίτερα τιμητική τη χτεσινή απόφαση του Κινήματος Αλληλεγγύη για υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου. Εκφράζει την ικανοποίηση του από το γεγονός ότι "και το Κίνημα Αλληλεγγύη έλαβε την απόφαση του μακριά από κομματικά παζάρια και πάρε-δώσε πίσω από κλειστές πόρτες".

"Η απόφαση του Κινήματος

επιβεβαιώνει τη δυναμική η οποία αναπτύσσεται καθημερινά και ενισχύει την προοπτική για αλλαγή σκυτάλης μετά από δέκα χρόνια στο Δημαρχείο Λεμεσού", προσθέτει και συνεχίζει αναφέροντας πως "επιβεβαιώνεται η άποψη των δημοτών της Λεμεσού ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τη ξεχασμένη Λεμεσό, να λύσουμε προβλήματα που συσσωρεύτηκαν και να ανταποκριθούμε θετικά στις νέες προκλήσεις για μια Λεμεσό πραγματικά ξεχωριστή και πρωτοπόρα".

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Λεμεσού, "ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε εκσυγχρονισμό του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης, διαφάνειας και διαβούλευσης".

Τέλος εκφράζει τη βαθιά του εκτίμηση "στην συμπολίτισσα Πρόεδρο, στα στελέχη και στα μέλη του Κινήματος Αλληλεγγύης", τους οποίους διαβεβαιώνει πως "όπως έπραξα σε όλη μου την πολιτική διαδρομή, θα συνεχίσω να εργάζομαι με γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία των πολιτών".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα