Χαιρέτησε και επιστρέφει στο Λιμάνι ο Τσιμίκας (pic)

Πανέτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Βίλεμ και τον κόσμο της και επαναπατρίζεται μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που επιβεβαίωσε κατά την παρουσίασή του ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας από τους φετινούς δανεικούς του Ολυμπιακού ο οποίος θα επιστρέψει στην

ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Ο 21χρονος μπακ-χαφ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδία με τα χρώματα της Βίλεμ, μετρώντας 37 «γεμάτες» συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ, συγκεντρώνοντας πάνω του τα βλέμματα ουκ ολίγων ομάδων. Πλέον όμως, ο ίδιος φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει μια θέση στους «ερυθρόλευκους» και κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι αξίζει την ευκαιρία.

Ήδη, την Παρασκευή χαιρέτησε τη Βίλεμ και τον κόσμο της μέσω των social media και ευχαρίστησε άπαντες στην Ολλανδία για τη χρονιά που είχε. «Ήταν μία απίστευτη χρονιά. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός αμυντικός στο instagram.

A post shared by Kostas Tsimikas (@tsimikas21) on

May 11, 2018 at 4:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαιρέτησε, Λιμάνι, Τσιμίκας,chairetise, limani, tsimikas