Χαμπιαούρης: Δεν απάλλαξα τον Γ.Σκαλιά από τα καθήκοντά του

Τη θέση ότι δεν απάλλαξε τον πρώην σύμβουλό του Γιώργο Σκαλιά απ’ τα καθήκοντά του, εξέφρασε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Υπουργός Παιδείας.

Κληθείς να απαντήσει στα όσα προηγουμένως ανέφερε ο κ. Σκαλιάς, ότι δηλαδή ένιωσε πικραμένος, ο κ. Χαμπιαούρης ενημέρωσε ότι η πικρία του κ. Σκαλιά είχε να κάνει με την προβολή στα Μέσα. «Ο κ. Σκαλιάς δεν έφυγε απ’ εδώ γιατί του είπα να μην βγαίνει στα Μέσα.

Στη συγκεκριμένη περίοδο που αναφερόταν, είπαμε ότι ήταν καλό να μείνουμε πίσω, για να δούμε πώς μπορούμε να επιλύσουμε διαφορές. Η παράκληση στον φίλο Γιώργο, ήταν προς όλους

τους λειτουργούς του Υπουργείου, σε σημείο που μας είπαν ότι χαθήκαμε από τα ΜΜΕ», είπε ο Υπουργός, συμπληρώνοντας ότι «δεν απάλλαξα τον Γ. Σκαλιά από κανένα καθήκον.

Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα είναι πολύ καλός μου σύμβουλος. Η παραίτησή του ήταν για καθαρά δικούς του, προσωπικούς λόγους. Ήταν εδώ με ένα συμβόλαιο για 4 μήνες. Οι πόρτες του γραφείου μου είναι ανοικτές για τον κ. Σκαλιά, που είναι καλός μου φίλος».

Ο Υπουργός, κληθείς να απαντήσει για τις ενδιάμεσες προτάσεις που υποβάλλονται, ανέφερε ότι δεν είχε γνώση για τη συμβιβαστική πρόταση των γονιών η οποία έπεσε στο κενό, αλλά μόνο για αυτήν της ΣΕΚ.

Ο Υπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε, εξάλλου, και για τις ενέργειες του Υπουργείου για τους συνοδούς της ειδικής εκπαίδευσης. Υπάρχει προγραμματισμός και έγνοια, ανέφερε ο Κώστας Χαμπιαούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα