Μπουρούσης: "Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό αν..."

Για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Τι είπε για Παναθηναϊκό και Ισπανία.

Ο «Μπούρου» βρίσκεται στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη στον «ΣΠΟΡ FM94.6». Η ομάδα του, Zhejiang Lions, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως αν η ομάδα του δεν έφτανε τόσο μακριά, τότε θα επέστρεφε στην Ευρώπη.

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο που

δεν σπάει, εκτός αν το θέλω εγώ. Πιστεύω πως θα είμαι εκεί και του χρόνου. Φέτος, μπορεί να τελείωνα τέλη Φεβρουαρίου και είχα το πράσινο φως από την ομάδα του να παίξω σε μία ομάδα της Euroleague. Αν είχα τελειώσει θα γυρνούσα να παίξω στον Παναθηναϊκό ή σε μία ισπανική. Υπάρχει ανοικτή πόρτα από πέρσι με τον Παναθηναϊκό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με ανθρώπους από το κινεζικό πρωτάθλημα, καθώς και στην περσινή απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό. «Πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν στην Ρεάλ, ξεκίνησε η ιστορία. Πέρσι ήμουν πιο ζεστός, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ένιωθα δικαιωμένος και γεμάτος και έτσι πήραν την απόφαση να κάνω το βήμα για το κινέζικο πρωτάθλημα».

Παράλληλα, σχολίασε τις περσινές «αντοχές» που έδειξε ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά το περιστατικό με το πούλμαν, κατά την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη: «Πιστεύω πως έπαιξα ένα σοβαρό ρόλο στην ομάδα, σε εκείνο το σημείο. Γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε εύκολα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά το πήραμε. Έδειχνε καλύτερη ομάδα από εμάς σε εκείνο το σημείο. Αξίζουν βέβαια και πολλά συγχαρητήρια στον Πασκουάλ που κράτησε την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα