Μπουρδούμης: «Έκανα πρόταση γάμου λόγω… συνθηκών»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου και μίλησε για σχέσεις, γυναίκες, τη σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά και τη μεταξύ τους συνεργασία στη νέα θεατρική παράσταση που ο ίδιος πρωταγωνιστεί, αλλά και την πρόταση γάμου που είχε κάνει στο παρελθόν.

Παράλληλα, μίλησε για το πολυσυζητημένο σίριαλ «Έχω ένα Μυστικό», το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και στο οποίο ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι κριτικές δεν ήταν οι καλύτερες και οι δύο ηθοποιοί είχαν ακούσει διάφορα. Τι λέει ο τηλεοπτικός Δημήτρης Παπαμηχαήλ;

«Ακούσαμε πάρα πολλά, πράγματα στα όρια του παράλογου. Κάναμε μια σειρά την οποία κάποιοι δεν ήθελαν να γυρίσουμε. So what; Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ξέρεις τι είναι να παίξεις σε βιογραφία; Είναι πολύ σπάνιο. Πρόλαβα την εποχή στην τηλεόραση που ένα κανάλι έκανε βιογραφία. Τώρα θα σου πουν «ποια βιογραφία ρε φιλαράκι, με τι κόστος»; Το 2009 ήταν μια περίεργη περίοδος για μένα. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν έντονο, έχασα και τον αδερφό μου…».

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει και για την «απόπειρα πρότασης γάμου» που ο ίδιος είχε δηλώσει πως είχε κάνει στο παρελθόν. Πώς περιέγραψε το συμβάν ο ηθοποιός; «Ήμουν στα 30κάτι. Οι συνθήκες με οδήγησαν για κάποιους λόγους εκεί. Υπήρχε μια αλληλουχία γεγονότων. Ας το αφήσουμε εκεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα