Μπόμπι Τσάρλτον: «Είμαι περήφανος για τον Ρούνεϊ»

Αν και μια... μικρή πίκρα την είχε για το γεγονός πως δεν διατηρεί πλέον εκείνος το ρεκόρ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον συνεχάρη και δήλωσε περήφανος για τον Γουέιν Ρούνεϊ που έφτασε στα 50 γκολ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.



Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε σε λίγες μέρες να ισοφαρίσει και να ξεπεράσει την επίδοση που διατηρούσε από το 1970 ο Άγγλος θρύλος και πλέον, έγινε εκείνος ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών

για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, δήλωσε για το επίτευγμα του Ρούνεϊ:

«Εκ μέρους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και εμού προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ τον Γουέιν για το επίτευγμά του. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να είναι περήφανος και ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του. Δεν κρύβω ότι με... ενοχλεί που δεν είμαι εγώ πλέον ο κορυφαίος, αλλά χαίρομαι και είμαι περήφανος που ο Γουέιν, ο αρχηγός, είναι αυτός που τα κατάφερε. Είναι ένα ρεκόρ που πιστεύω ότι θα το κρατήσει για πολλά χρόνια και ευελπιστώ να τον βλέπουμε να σκοράρει για πολλά χρόνια ακόμα και σε συλλογικό επίπεδο και με την εθνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα