«Μπλόκο» σε 200 ΠΑΟΚτσήδες που κατέβαιναν Αθήνα

Διακόσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξίδευαν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών με τον Ολυμπιακό και η Αστυνομία τους μπλοκάρισε στη Λάρισα υποχρεώνοντας τους να γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως

είναι εδώ γνωστό, στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν σήμερα τα ξίφη τους (18.30) με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι ομάδες είχαν εξασφαλίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τον τελικό και ως εκ τούτου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ -περίπου 200 τον αριθμό- ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Δικεφάλου.

Η Αστυνομία ωστόσο είχε άλλη άποψη καθώς στην Λάρισα υπήρχε «μπλόκο», αναγκάζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Οι "ασπρόμαυροι" επρόκειτο να συναντηθούν και με άλλους φίλους του Δικεφάλου στην Αθήνα για να βρεθούν όλοι μαζί στο κλειστό της Γλυφάδας, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί, με το γήπεδο να συγκεντρώνει μόνο φίλους του Ολυμπιακού.

Όσοι τουλάχιστον πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήρια από την Παρασκευή, δεδομένου πως η ΕΟΚ έκλεισε τα εκδοτήρια και δεν διαθέτει σήμερα εισιτήρια υπό τον φόβο να φτάσουν στα χέρια "σκληροπυρηνικών" οπαδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα