Μπλιντ: «Λογικό να σε επηρεάζει αυτό που συνέβη...»

Το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε άπαντες να επηρεαστούν και να σκέφτονται συνεχώς τον Λουκ Σο μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αϊντχόφεν.



Ο Άγγλος μπακ αποχώρησε στο 15ο λεπτό με διπλό κάταγμα στο πόδι και ήταν λογικό αυτό να τριγυρίζει στη συνέχεια στο μυαλό των συμπαικτών του. Παρά το γεγονός πως ο Ντεπάι έβαλε μπροστά τη Γιουνάιτεντ, η PSV βρήκε τρόπο να φτάσει στην ανατροπή και να κάνει στενάχωρη την επιστροφή των «κόκκινων

διαβόλων» στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι και τον σκεφτόμασταν στο παιχνίδι... Ήταν λογικό να τριγυρίζει το περιστατικό στο μυαλό όταν πρόκειται για έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Οφείλεις σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να το αφήνεις να περάσει και να συνεχίζεις, όμως είναι λογικό να σε επηρεάζει. Χάσαμε αν και είχαμε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος και η Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας, λιγοστά λάθη και πήρε τη νίκη» είπε ο Ντάλεϊ Μπλιντ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα