Μπλιντ για Έρικσεν: «Δεν κοιμήθηκα καλά και αλήθεια σκέφτηκα να μην παίξω»

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά τα όσα συνέβησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν και αποκάλυψε πως σκέφτηκε να μην αγωνιστεί στο Ολλανδία - Ουκρανία.

Μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο περνά ο Ντάλεϊ Μπλιντ. Ο Ολλανδός αμυντικός διατηρεί φιλική σχέση με τον Κρίστιαν Έρικσεν και είναι φυσιολογικό να έχει επηρεαστεί από όσα συνέβησαν με τον Δανό μέσο.

Παράλληλα και ο ίδιος έχει βιώσει κάτι ανάλογο σε αναμέτρηση του Άγιαξ με την Βαλένθια. Ο 31χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση

στην καρδιά.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε για όσα συνέβησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν ήταν φυσιολογικό να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να ζητήσει από τον Ντε Μπουρ να μην τον βάλει στο Ολλανδία - Ουκρανία.

"Με έχει επηρεάσει πολύ, είναι φίλος και έχω εμπειρία από αυτήν την κατάσταση. Δεν κοιμήθηκα καλά και αλήθεια σκέφτηκα να μην παίξω σήμερα. Έπρεπε ν’ ανταπεξέλθω σε κάτι πνευματικά δύσκολο, τα κατάφερα και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Τώρα μού βγαίνουν όλα τα συναισθήματα. Θέλω να σταματήσει η σεναριολογία, ας τον αφήσουμε να ηρεμήσει και ας του δώσουμε χρόνο να ξεκουραστεί" δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα