«Μπλε Τικ» στο Twitter: Ποιες οι αλλαγές που θα φέρει ο Elon Musk

O Elon Musk από τις 28 Οκτωβρίου είναι ο νέο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Twitter.

Μια από τις επερχόμενες αλλαγές είναι η απόκτηση του μπλε τικ σε όλους τους χρήστες που το επιθυμούν. Με την φράση «Power to the people» θέλοντας να αφήσει πίσω το διαχωρισμό του κόσμου σε κατηγορίες.

Πως μπορείς να αποκτήσεις το μπλε τικ;

Το μπλε τικ θα δοθεί σε όποιο

το επιθυμεί με μια συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue που θα προσφέρει διάφορα άλλα οφέλη εκτός από την απόκτηση της επισήμανσης μπλε τικ. Με επίσημη δημοσίευση του πλέον ιδιοκτήτη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης η συνδρομή θα ανέρχεται στα $8 το μήνα, αλλά η τιμή θα καθορίζεται ανάλογα με την χώρα και την αγοραστική ισχύ του κάθε λαού.

Τα επιπλέον οφέλη με την συνδρομή κάθε μήνα είναι:

Οι χρήστες θα έχουν επίσης προτεραιότητα στα replies, δηλαδή οι απαντήσεις τους σε άλλα tweets θα φαίνονται πάνω από τα tweets των μη-συνδρομητών. Επιπλέον, θα έχουν προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στα αποτελέσματα που βλέπει κάποιος όταν πληκτρολογεί για να κάνει κάποιο mention.

Επιπρόσθετα, θα δίνει στους χρήστες την δυνατότητα ανάρτησης βίντεο και ήχου μεγαλύτερη διάρκειας στην πλατφόρμα, ενώ και οι διαφημίσεις που θα προβάλλονται θα είναι μειωμένες κατά το ήμισυ.Τέλος, ο Musk επισημαίνει πως οι συνδρομητές θα μπορούν να διαβάζουν ολόκληρα τα άρθρα διαδικτυακών εφημερίδων που χρησιμοποιούν paywall.

Διαβάστε επίσης: «Τικάρισμα» επί πληρωμή στο Twitter – Επιβεβαίωση Elon Musk

Keywords
Τυχαία Θέματα