Μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Έπειτα από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Κάρινγκτον και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πενταήμερη καραντίνα του Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος σταρ μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο χρόνο κυλάει αντίστροφα, ώστε ο CR7 να φορέσει ξανά τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων, κάτι που πιθανότατα θα γίνει το Σάββατο με αντίπαλο τη Νιούκαστλ

(11/9, 17:00).

Όπως ενημέρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από 12 χρόνια επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Ο Ρονάλντο τα είπε με τον νέο του προπονητή και τον πρώην του συμπαίκτη, Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ, στο γραφείο του, πριν τον παρουσιάσει στους συμπαίκτες του στην προπόνηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την ελπίδα της ο CR7 να προσφέρει άμεσα στους κόκκινους διαβόλους: "Ελπίζουμε ο Ρονάλντο να είναι έτοιμος να βοηθήσει και να έχει άμεσο αντίκτυπο κατά τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα