Μπέζιακ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα στατιστικά μου»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας τού Ρομάν Μπέζιακ εντόπισε το Sportime. Ο Σλοβένος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις βλέψεις για το νταμπλ, την δική του παρουσία στην ομάδα και το μέλλον του.

«Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη. Υπάρχουν ακόμη δυο παιχνίδια όπως επίσης και ο τελικός του κυπέλλου, τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε. Δεν πανηγυρίσαμε ακόμη. Ο στόχος μας είναι το νταμπλ», τόνισε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

και το νταμπλ που έρχεται, πριν μιλήσει για το παιχνίδι που κλείδωσε το πρωτάθλημα:

«Με τον Απόλλωνα μπήκαμε δυνατά και δεν τους αφήσαμε να πιστέψουν πως μπορούν για την νίκη. 'Επρεπε να κερδίσουν για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση τίτλος κάτι που μας βοήθησε εμάς, αφού έπαιξαν ανοικτά και τους χτυπήσαμε στην επίθεση».

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη είπε: «Στην Ευρώπη στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ».

Κλείνοντας, ο Μπέζιακ αναφέρθηκε στν δική του παρουσία και το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τα στατιστικά μου. Προσπαθώ να τα διορθώσω. Αγωνίζομαι για το καλύτερο. Έχω συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για ακόμη ένα χρόνο. Άρα, μένω».

Keywords
Τυχαία Θέματα