Μπέζιακ: "Άλλαξαν όλα μετά την ήττα από την Καραμπάχ"

Ο Ρομάν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του, μετά την νίκη με ανατροπή της Σλοβενίας κόντρα στο Ισραήλ με 3-2, η οποία ήρθε με την συμβολή και του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, καθώς ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 2-2 και άνοιξε το δρόμο για την επιτυχία.  

Ο 30χρονος φορ δεν χρειάστηκε να πάει πολύ πίσω για να αναδείξει την απρόβλεπτη κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. Θυμήθηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν δυο μήνες προηγουμένως

και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην καριέρα του.

«Στο ποδόσφαιρο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα σε μια νύχτα. Μετά από μια εντός έδρας ήττα από την Καραμπάχ, αλλάξαμε προπονητή και όλα άλλαξαν για μένα. Ήρθε ο νέος προπονητής και ξεκίνησα στην εντεκάδα. Περάσαμε σε βάρος της Καραμπάχ, μια κατάσταση που έδειχνε απίθανη, και δώσαμε δύο ακόμα σούπερ αγώνες, ενάντια στον Άγιαξ. Αν αναλογιστούμε ότι δεχτήκαμε μόνο δύο γκολ σε δύο παιχνίδια, ενώ πριν από αυτό είχαν σκοράρει 16 σε πέντε αγώνες, μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά, ήμασταν πετυχημένοι. Ξέρουμε ότι για το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται κάτι παραπάνω, δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο».

Για την Εθνική ομάδα, ο Μπέζιακ ανέφερε τα ακόλουθα

«Όταν μπαίνω στο γήπεδο με την φανέλα της εθνικής, πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν είμαι τεχνίτης, δεν είμαι αυτός που θα δώσει την τελική πάσα, μου αρέσει απλώς να περιπλανιέμαι μέσα στο γήπεδο. Κάνω τα πάντα. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει γι’ αυτό. Με κατηγορούν για κάποιες χαμένες ευκαιρίες, αλλά όχι για το ότι δεν παλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα