Μπεργκ: «Τώρα έχουν κάποιον που είναι στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του σχολιάζοντας την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και το χθεσινό του ντεμπούτο που συνδυάστηκε με δύο γκολ.

Αναλυτικά:

"Υποθέτω ότι δεν ήταν ακριβώς έκπληξη. Είναι κορυφαίος σκόρερ, μπορεί να σκοράρει από ριμπάουντ, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να χρησιμοποιήσει σωστά το κεφάλι, σκοράρει όλων των ειδών τα γκολ. Η Γιουνάιτεντ έχει έναν εγγυητή γκολ,

είναι φυσικά ωραίο να τον βλέπεις πίσω", δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στην VG.

Τι σημαίνει αυτό για τη Γιουνάιτεντ; "Θα μπορούσε να είναι ο Ρονάλντο που τους κάνει να επιστρέψουν στην κορυφή της Αγγλίας. Επιθετικά αυτό χρειάζονταν, δεν είχαν κορυφαίο επιθετικό σε αυτό το επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα έχουν κάποιον που είναι στο κορυφαίο επίπεδο, επιθετικά έχουν ένα οπλοστάσιο που τους κάνει να σκοράρουν πολλά γκολ. Είναι μια τρομακτική επίθεση", απαντά ο Μπεργκ.

"Η πρόκληση για τη Γιουνάιτεντ είναι να είναι αρκετά καλή συνολικά, ως ομάδα, και να είναι αρκετά σταθερή και καλή προς τα πίσω. Γίνεται μια πλήρης ομάδα. Νομίζω ότι θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Η εμπιστοσύνη που έχουν τώρα μπορεί να τους ανεβάσει σε ένα επίπεδο που τους κάνει να κερδίζουν αγώνες τακτικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα