ΜΠΕΡΓΚ: "Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα..." (Δήλωση Μπασιρού)

Διάσκεψη τύπου για το αυριανό παιγνίδι με την Καιράτ παραχώρησε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. Στο πάνελ και ο Μπασιρού ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά:

Μπασιρού:
«Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ και ενθουσιασμένος που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν νιώθουμε κουρασμένοι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και έχω συνηθίσει να δίνω αγώνες πρωταθλήματος και συνεχόμενα ματς. Είμαι χαρούμενος, μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και με καλωσόρισαν πολύ καλά. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά και είμαι χαρούμενος».

Μπεργκ:
«Είναι πάντα απογοητευτικό να
χάνεις παιχνίδια. Είναι όμως μέρος του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην χάνει. Είναι ισορροπημένα τα ματς με την ΑΕΚ, αυτές τις φορές οι λεπτομέρειες ήταν με την ΑΕΚ. Τώρα παίζουμε με την Καϊράτ που έκανε καλές νίκες στην Ευρώπη και τα παιχνίδια αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θέλουμε συνεχώς να προοδεύουμε».

«Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια. Η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα αλλά θα τα δώσουμε όλα στον όμιλο. Αν ήταν να διαλέξουμε ένα θα ήταν το πρωτάθλημα».

Για την Καϊράτ 
«Είναι επικίνδυνη επιθετικά η Καϊράτ και έχει καλή φυσική κατάσταση. Έχει περισσότερη ποιότητα στην γραμμή κρούσης».

«Δεχθήκαμε περισσότερα γκολ φέτος αλλά δεν παίξαμε αρκετά παιχνίδια για να έχουμε συμπεράσματα. Παίξαμε κόντρα σε Αντβέρπ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι πιθανό να επηρεάσουν και οι απουσίες, είναι γεγονός και όχι δικαιολογία. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, είμαστε στους ομίλους και κερδίσαμε το σούπερ καπ. Είναι καλός παίκτης ο Γιούστε, για αυτό ήρθε. Έχουμε επιλογές για το κέντρο της άμυνας, δεν ανησυχώ. Θα μπορούσαμε σε κάποιες περιπτώσεις να αμυνθούμε καλύτερα. Μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να βελτιωθούμε».

Γιατί ο Μάρκο Τσέποβιτς έμεινε εκτός αποστολής;

«Ο Τσέποβιτς αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μείνει στην Κύπρο για να κάνει τρεις σκληρές προπονήσεις και να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα