Μπεν Σιμόν: «Αυτό είναι το στοιχείο κλειδί...»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βοσνία παρέθεσε ο προπονητή της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ισραηλνικός τεχνικός χαρακτήρισε ως κλειδί για τη νέα εποχή της Εθνικής την παρουσία του κόσμου δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά αναφέρθηκε στον χαμό της θυγατέρας του πρόεδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμη λέγοντας πως: «Είναι λυπηρή μέρα σήμερα για την οικογένεια του ποδοσφαίρου της Κύπρου

λόγω του θανάτου της κόρης του προέδρου. Συλλυπητήρια και είμαστε δίπλα του».

Ακολούθως αναφέρθηκε στο πως φαντάζεται την Εθνική ομάδα: «Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, θέλω να φτιάξω μια ομάδα για την οποία ο κόσμος θα είναι περήφανος». Και πρόσθεσε πως: «Εχω αναλάβει μια ομάδα με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν να πετύχουν. Απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους και η ομοσπονδία μας δίνει ότι χρειαζόμαστε. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την Βοσνία αλλά είναι και για εμάς νομίζω είμαστε έτοιμοι. Το να είναι ο κόσμος δίπλα σε αυτή την ομάδα είναι το στοιχείο κλειδί. Χρειαζόμαστε πολλά αλλά πάνω απ’ όλα την στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος καταλάβει από ποδόσφαιρο και εκτιμά όταν γίνεται προσπάθεια και θα το αντιληφθεί».

Ακολούθως ανέφερε πως: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν ξεχωριστή πρόσκληση. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας DNA, της Εθνικής ομάδας της Κύπρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα