Μπαρτσελόνα: Μετά τις διακοπές, ανανεώνει ο Μέσι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα αμέσως μετά το τέλος των διακοπών του.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής παραθερίζει στην Ίμπιζα με την οικογένειά του και θα αρχίσει να σκέφτεται και πάλι την... δουλειά όταν επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Όπως αναφέρει, μάλιστα, δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo» έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας τους πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο

Μέσι υπέγραψε τον Μάιο του 2014, λίγο πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ, το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2018 με μια ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, πριν ο Αργεντινός αναχωρήσει για το Κόπα Αμέρικα συμφώνησε με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου αυτού και πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι η επέκταση να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το 2021 ώστε ο Μέσι να είναι παρών στα εγκαίνια του νέου «Καμπ Νου».

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο συμπληρώνει ήδη 16 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει από τα 13 του όταν έφτασε στην Ισπανία μαζί με τον πατέρα του για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα