Μπαρσελόνα: Επικρατέστερος διάδοχος του Κούμαν ο Τσάβι

Σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα θεωρούν στην Ισπανία, ότι θα αποτελέσει ο Ρόναλντ Κούμαν με τον επικρατέστερο να τον αντικαταστήσει να είναι ο Τσάβι Ερνάντεζ.

Προβάδισμα στον Τσάβι Ερνάντεζ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα διαδεχόμενος τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία αναφέρει πως έχει σε σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω

δημοσίευμα, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Κούμαν, να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (26/9), με αντίπαλο την Λεβάντε που θα γίνει στο Καμπ Νου.

Ο 41χρονος παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα» έχει πολλούς θαυμαστές στο Καμπ Νου, καθώς αποτελεί προϊόν της «Λα Μασία» συν του ότι έχει παίξει για πολλά χρόνια στους Καταλανούς, πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζει από πρώτο χέρι το στυλ ποδοσφαίρου που ταιριάζει στην ομάδα…

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Τσάβι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Αλ Σαντ, ενώ στη νέα συμφωνία δεν γίνεται λόγος για ρήτρα αποδέσμευσης για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα», εν αντιθέσει με το πρώτο συμβόλαιο. Ωστόσο ο Καταριανός σύλλογος, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Τσάβι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Εκτός όμως από τον Τσάβι και το όνομα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν αυτό που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, ωστόσο κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνει καθώς η Ομοσπονδία του Βελγίου θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το Nations League και δεν αποκλείεται και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα