Μπαράζ τρομοκρατικών στην Ευρώπη – Απανωτά κτυπήματα

Αναστάτωση επικρατεί στην Ευρώπη από το πρωί μετά τα απανωτά τρομοκρατικά κτυπήματα.

Κτύπημα στο Παρίσι στον σταθμό μετρό Le Parisien

Επίθεση με μαχαίρι σε στρατιώτη σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί της Παρασκευής στο Παρίσι.Ο δράστης συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές, χωρίς να καταφέρει ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον.

Κτύπημα στο Parsons Green

Αρχή έγινε στον σταθμό του μετρό

Parsons Green στο Λονδίνο όταν ένα λευκό πακέτο, ανατινάχτηκε στο πίσω μέρος βαγονιού. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο μηχανισμό και άφησε πίσω του 18 περίπου τραυματίες.

Σύλληψη στο Birmingham

Συναγερμός σήμανε στο Birmingham της Βρετανίας, καθώς η αστυνομία συνέλαβε ένα άνδρα με μαχαίρι, λίγες ώρες μετά την έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Birmingham. Τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή, μετά από ειδοποίηση από πολίτη που είδε τον άγνωστο άνδρα να έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Επίθεση με σφυρί στο Chalon-sur-Saone (Γαλλία)

Άνδρας κρατώντας σφυρί επιτέθηκε και τραυμάτισε δυο γυναίκες. Ο άνδρας φώναζε σύμφωνα με αναφορές «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος». Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο γυναίκες παραμένει αδιευκρίνιστη.

Τρομοκρατικό χτύπημα η έκρηξη στο μετρό στο Λονδίνο (pics)Συναγερμός στο Birmingham - Συνελήφθη ύποπτος με μαχαίριΠαρίσι: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε στρατιώτηΓαλλία:Άνδρας επιτέθηκε σε 2 γυναίκες-Φώναζε «Αλαχού Άκμπαρ»
Keywords
Τυχαία Θέματα